dimecres, 6 d’abril del 2016

Romànic Extrem "Mitja" 24km


3 d'abril 2016

Tocava cursa, i he triat la Romànic Extrem a L'Hostalnou de Bianya.

M'agradaria felicitar a l'organització per buscar un circuit nou cada any i per tot el muntatge que tenen de fisioterapeutes, avituallaments, activitats pels més menuts i les zones de pàrquing habilitades.
Pel que fa la cursa, una mitja que els hi ha marxat de les mans i s'ha convertit ens un circuit de 24 km amb molt de sota bosc i gairebé sense poder veure res més que el camí per on posaves els peus. La primera meitat de cursa molt ràpida i amb pujades que es poden fer tranquil·lament corrent, després del segon avituallament el km11, anem a buscar una línia elèctrica per pujar pel dret fins a la carena de la muntanya on es torna a convertir en un tram molt corredor i comencem a perdre altitud. Quan arribem el km18 trobem l' ultim avituallament i fem un bucle fins a les antenes que ens torna ha dit avituallament. A partir d'aquí 3 km finals, amb uns últims 1,5 km de trenca cames per tornar a la meta.
Valoració personal.

Content amb el resultat final i sobretot amb les sensacions.

Temps:2h41min

Posició: 34 de 478

Avui apretant a les pujades i forçant les cames per saber si les pastilles de sal funcionaven de cara a l'Emmona.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada