dilluns, 14 de març del 2016

MARATÓ CAMI DELS IBERS

6 de març de 2016



Un mes després de l'ultima cursa, tornem a competir. Aquest cop tocava la Marató Camí dels Ibers.

A les 8:00 donaven la sortida de la modalitat marató. Una marató molt i molt corredora, amb la gran majoria del recorregut de corriols molt nets i la poca pista que havíem de córrer, era de molt bon fer. Tot i que en les curses de més de 30 km tinc el costum de córrer amb la motxilla d'hidratació, a la Camí dels Ibers, no faria falta, cada 5 km teníem un avituallament, la gran majoria dels 8 avituallaments eren amb líquids i sòlids.

La meva cursa, una cursa mal gestionada des del primer moment, a causa dels bons entrenaments que porto des de principi d'any,  les sensacions eren bones i això em va fer apretar més del compte i fer els primers 21 km en 2hores. A partir d'aquí, el meu rendiment va baixar en picat a conseqüència de les rampes que estava patint els bessons, estava pagant el sobreesforç del principi.







Des del km 22 fins al final, la cursa es va convertir en una cursa més aviat mental que física.

El final van sortir 4:48 per finalitzar la Marató Camí dels Ibers.








Valoracions MARATÓ Camí DELS IBERS

Organització i voluntaris de 10! Els voluntaris molt amables i sempre trobaves gent pel recorregut que t'animava.

Avituallaments molt complets, poder no hi havia molta varietat de coses, però si les necessàries, aigua, cola, isotònic, fruita, llaminadures, gels i barretes.

Per acabar un servei de fisios que atenien molt bé i no et feien esperar gaire i unes instal·lacions per dutxar-se que estaven molt bé.

Potser l'únic que es podria millorar es un entrepà de botifarra, que quan acabes es posa millor que un d'embotit.






En l'àmbit personal, vaig aprendre que per molt bé que et trobis físicament i creguis que estàs entrenant molt bé, sempre s'ha de tindre respecte per la distància que corres. Aquestes coses ens faran més forts pel gran objectiu EMMONA 2016


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada